Książka: Dobroczynna Superżywność; Praktyka Zdrowego Życia 2/2020. Mieści się w niej cała apteka; Wzmacnia odporność; Zapobiega infekcjom; Chroni przed nowotworami, miażdżycą i innymi chorobami; Skorzystaj ze 124 przepisów na wzmocnienie zdrowia; Do superżywności zalicza się mnóstwo warzyw, owoców i nasion – produktów naturalnych i nieprzetworzonych. Pochodzą one zarówno z naszych rodzimych stron, jak i z dalekich krajów. Tym co je wyróżnia są dobroczynne dla naszego zdrowia składniki, które sprawiają, że włączenie tego nadzwyczajnego jedzenia do naszego codziennego menu pomaga zapobiegać chorobom, np. układu krążenia, ale też cukrzycy czy nowotworom. Reklamy pełne są informacji o nadzwyczajnych właściwościach, zwłaszcza modnych i drogich produktów. Nie zawsze warto im wierzyć, bo potwierdzenie naukowe „zdrowotności” ma tylko część z nich. W naszej publikacji ograniczamy się do tych najpewniejszych, do żywności, która zawiera szereg witamin, głównie antyoksydacyjnych, cenną witaminę D, związki bioaktywne (np. błonnik, probiotyki, aminokwasy), minerały oraz kwasy tłuszczowe omega-3.
ksiązka może mieć lekko uszkodozną okładkę
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również