Książka: Bułki Bagietki Bajgle; Fakt radzi 2/2021. Domowy wypiek; Na śniadanie, z dodatkami, na imprezę, słodkie; Pszenne, żytnie, kukurydziane, jasne lub ciemne, ale najzdrowsze są te pełnoziarniste, zawierające niełuskane ziarna różnych zbóż; Większość z nas nie może się obyć bez tradycyjnego pieczywa i nie ma w tym nic dziwnego - przecież na całym świecie jest ono jednym z głównych składników wielu dań; Warto pamiętać, że pieczywo to nie tylko pyszny dodatek, ale również źródło wielu składników potrzebnych do prawidłowego rozwoju i funkcjonowania organizmu; zawiera węglowodany, magnez, żelazo witaminy B i E oraz - przede wszystkim - błonnik; Okazuje się więc, ze pieczywo, zwłaszcza to domowe, samodzielnie przygotowane, jest potrzebne w codziennej diecie i nie warto z niego rezygnować.
Książka może mieć lekko uszkodozną okładkę
Galeria
Inni klienci kupujący ten produkt zakupili również