Czasopismo: Moje Gotowanie; grudzień 2016.
Zawsze pyszne i zawsze udane; Świąteczne pierogi: z kapustą, makiem, śliwką; Pachnące mandarynki najlepsze do zimowych deserów i przekąsek; 12 słodkich gwiazdek: makowe i orzechowe torty, strucle i przekładane pierniki, czekoladowo-korzenne tarty, bakaliowe ciasteczka, zimowe serniki; Na rozgrzewkę i dobry sen szklaneczka wzmocnionej czekolady, kawy, herbaty; Suszone owoce, skórki i ogonki na kompot, poncz, lepsze zdrowie i pomyślność; Śledzie i inne wyśmienite ryby; Specjalnie na Wigilię i Boże Narodzenie: karpie smażone po żydowsku i wenecku, dorsz pieczony z pęczakiem,morszczuk z pomarańczą, makrele z cykorią, sałatki z wędzonym łososiem, pstrągiem i tuńczykiem; 140stron - tylko sprawdzone domowe przepisy.
czasopismo ma dwie okładki, wysyłana jest losowo